Zit jij in groep 7 of 8 en wil je meer te weten komen over Heesch?

Binnenkort ga je naar een nieuwe school en zet je je eerste stappen binnen het voortgezet onderwijs. Nieuwe gezichten, nieuwe lessen en nieuwe gebruiken, best spannend allemaal. Toch zul je merken dat je je bij Heesch binnen no-time thuis voelt. En dat begint nu al, online.

We laten je op onze website zien wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Zo maak jij straks vol vertrouwen de keuze voor de middelbare school die echt bij je past.

Mocht je nog vragen hebben over het onderwijs, dan kun je via het contactformulier altijd contact met ons opnemen.

Een school voor wie?

Het Hooghuis Heesch is een school voor de theoretische leerweg van het vmbo. Je kunt bij ons op school terecht als er een ‘t’ in het advies van je basisschool zit: vmbo-t/havo, vmbo-t, vmbo-t/g en vmbo-t/k.

Wat kun je bij ons leren?

We helpen je bij het kiezen van de leerroute die bij jou past. Bij vmbo-t+ volg je zes theorievakken en één praktijkvak. Dit is een mooie voorbereiding op het mbo. Als je naar de havo wilt, kun je in onze mavo+klas meer theorievakken volgen in plaats van het praktijkvak.

Je sluit je schooltijd bij ons af met een diploma theoretische of gemengde leerweg. Die keuze maak je pas vlak voor je eindexamen. Bij de gemengde leerweg doe je in één theoretisch vak minder examen

Andere interessante informatie

Handig! Hier vind je een overzicht van andere pagina’s die je wellicht wilt lezen